Pracovní místa

Hotel Port nabízí své služby přímo na břehu Máchova jezera. Základními myšlenkami našeho hotelu jsou pohostinnost a péče o zákazníky i své pracovníky.

Chtěli byste u nás pracovat? Nabízíme práci v perspektivním hotelu.

Kuchař/kuchařka

Náplň práce:

Má kuchařské zkušenosti a umí se postavit k pánvi i zručně šermovat nožem,baví ho práce, která voní a chutná,záleží mu na výsledku na talíři,není sólista a rád pracuje s lidmi,je zvídavý, chodí včas do práce a je radost s ním/s ní pracovat.

Požadujeme:

  • zkušenost na obdobné pozici a/nebo vyučení v oboru
  • zkušenost z oblasti hotelové gastromomie výhodou (restaurace a bankety)
  • vhodné pro absolventy
  • flexibilita, spolehlivost, přátelské a profesionální vystupování

Nabízíme:

Plat 25 000 až 35 000 čistého. Zaměstnanecké výhody např. slevy na pobyty a stravování v rámci našich hotelů, zaměstnanecké ubytování, měsíční výkonnostní odměny, příspěvek na dopravu, garantovaný růst mzdy po ukončení zkušební doby, garantovaný roční růst mzdy, stravování za zvýhodněnou cenu, možnost profesního růstu, směny dle osobní domluvy, seriózní a férový přístup k zaměstnancům.

Čísník/servírka

Vašim úkolem bude obsluha hostů v hotelové restauraci skládající se zejména ze snídaní, denního provozu restaurace a letní terasy, dále podávaní večeří jak pro ubytované hosty v rámci polopenze, tak i pro příchozí pasantní hosty.

Náplň práce:

Po zaučení budete zodpovídat za restaurační provoz ve smyslu otevření střediska, kompletní přípravy provozu, obsluhy hostů na všech úrovních obtížnosti. U snídaní se jedná o komunikaci s hostem, nabízení vybraných aktuálních nabídek, které neobsahuje snídaňový bufet. Denní provoz restaurace a letní terasy vyžaduje velmi dobrou znalost jídelního a nápojového lístku, aktivní nabízení sezónních pokrmů i nápojů s důrazem na poskytování vyšší kvality našich služeb a dodržování pravidel servírování. Vaše pozice v týmu bude rovnocená s kolegy a kolegyněmi, práci celého týmu koordinuje provozní hotelu.

Požadujeme:

Hledáme kolegy z našeho oboru, kteří jej opravdu chtějí dělat. Velmi si vážíme zaměstnanců, kteří řadí zákazníka na první místo, a jeho spokojenost je naší společnou prioritou. Ideální je minimálně vyučení v oboru, pokud jej nemáte, musíte nás přesvědčit svou předešlou praxí. Pokud jste absolvent a ztotožníte se s prvními větami tohoto odstavce, neváhejte nás prosím kontaktovat, vše potřebné společně zvládneme. Uvítáme alespoň základní gastronomické znalosti německého i anglického jazyka.

Nabízíme:

Plat 15 000 až 25 000 čistého. Zaměstnanecké výhody např. slevy na pobyty a stravování v rámci našich hotelů, zaměstnanecké ubytování, měsíční výkonnostní odměny, příspěvek na dopravu, garantovaný růst mzdy po ukončení zkušební doby, garantovaný roční růst mzdy, stravování za zvýhodněnou cenu, možnost profesního růstu, směny dle osobní domluvy, seriózní a férový přístup k zaměstnancům.

V případě zájmu nás kontaktujte na telefonním čísle: 487 809 711
VÁŠ PŘÁTELSKÝ PŘÍSTAV HOTEL PORT